Интервью

Шеф-кухар із Пекельної кухні поділився рецептом ніжного Тірамісу до новорічного столу

Ідеальний десерт без кави та сирих яєць. Навряд чи знайдеться людина, яка б жодного разу не куштувала тирамісу. Ніжний, легкий італійський десерт – чудове завершення будь-якої урочистої події. Він не перевантажує шлунок…

0 Shares

Які професії в дизайні зараз в топі: путівник в професію від експерта

Які професії в дизайні зараз в топі? Чому? Кожного року топові медіа видання оновлюють рейтинг професій, які будуть затребуваними через 10, 15 або 20 років. І невід’ємною частиною такого списку завжди стають…

0 Shares

Рецепт на свято: штолен з франжипаном від Пекельного Шефа Алекса Якутова

Рецепт випічки, яка порадує вас на Новий рік та Різдво. Штолен – традиційний німецький різдвяний кекс. Його печуть за кілька тижнів до свята та зберігають у холодильнику. За цей час він стає…

0 Shares

У Києві відбудуться дні відкритих дверей від Європейської Школи Дизайну

Європейська Школа Дизайну запрошує у гості: коли усі будуть загадувати бажання на Новий рік, ваші почнуть здійснюватися. Запрошуємо всіх, хто мріє опанувати творчу та креативну професію у сфері дизайну, на традиційні дні…

0 Shares

Книжкова новинка: вперше видано книгу про сучасну ілюстрацію «ILLUSTRATION in Ukraine»

Видавництво CP PUBLISHING випустило першу книгу в Україні про сучасну ілюстрацію – «ILLUSTRATION in Ukraine». Її презентація відбулась у столичному артпросторі Avangarden, де також проходила тимчасова виставка робіт ілюстраторів-художників. Книга являє собою…

0 Shares