Нова вистава «Навіжена» в Театрі на Липках: Відгук нашої редакції. Фото

STARWAY побував на прем’єрному показі вистави «Навіжена» в Театрі на Липках, ділимось враженнями та розповідаємо, чи варто переглянути виставу.

Комедія «Навіжена» — постановка заслуженого діяча мистецтв України, режисера Костянтина Дубініна.

Виставу Майстер презентував театральній спільноті 5 вересня 2020 року до власного 85-річчя на великій сцені київського Театру на Липках.

Зазначимо, що перегляд вистави «Навіжена» з віковим обмеженням 18+.

Реперка Olive Taud випустила нову відеороботу на пісню «Робін Гуд»

П‘єса Ольги Степнової, за якою Костянтин Михайлович створив виставу «Навіжена», розповідає про неординарну молоду жінку на ім‘я Наталя та її досить дивне знайомство з колектором Марком. Події розвиваються у квартирі героїні, куди пан Марк завітав по борг. Історія розвивається вкрай непередбачувано, адже імпульсивна, спонтанна Наталка й консервативний, загнаний в життєві норми й канони колектор утворюють дует абсолютно несумісних особистостей. Крім того, в повітрі постійно витає незримий образ Філіпа — єдиного й беззаперечного коханого Наталі.

В першій дії вистави не одразу зрозумілі мотиви та характери Наталки та Марка, сюжет розкривається поступово. А вже в другий дії більш детально вимальовуються образи та сюжетні повороти, а також підкреслюється, в чому саме полягають проблеми героїв п’єси – у кого родинні перипетії, у кого на фоні кохання. Як для заявленої комедії не вистачає трохи більше гумору. У постановці піднімаються реальні сучасні теми – хто з нас або наших рідних не брав кредиту та не був у скрутному матеріальному становищі, але в «Навіженій» дуже незвична розв’язка цієї проблематики. Тому аби дізнатись, яким чином вдасться Наталі вирішити цю справу, – радимо переглянути виставу. «Навіжена» — сучасна п’єса, яка тримає глядача протягом усіх двох годин. Рекомендуємо! Афіша та квитки- на сайті Театру на Липках

Щодо головних акторів, у виставі грає заслужений артист України Руслан Гофуров, молода талановита акторка Марина Веремійчук.

Фестиваль фантастического кино «Best Sci-Fi» 2020: Где и когда смотреть

© starway-magazine.com.ua 2015-2019